keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kuka minä olen?

Ken on siis tämän blogin sankari? No sehän on tietysti Tyrsky, ihana tanskalaisruotsalainen pihakoiramme!

Tyrsky on vähän päälle kaksivuotias uros, rodultaan siis tanskalaisruotsalainen pihakoira, lyhyesti pihis. Turkista löytyy ruskeaa ja valkoista, hännäntyvessä tosin on muutama musta karva. Kooltaan Tyrsky on suunnilleen jackrusselin kokoinen, eli sellainen hieman päälle 30 cm. Passelin kokoinen pikku piski. 
    Tyrsky on luonteeltaan iloinen ja reipas, tosin hieman arka. Se pelkää traktoreita, moottoripyöriä, rekkoja sekä parrallisia miehiä. Koiramme rakastaa toisten koirien seuraa, tosin se voi alkaa ärhentämään jos toinen koira tulee liian paljon päälle tms. Ihmisiä tavatessa Tyrsky väistelee ensin hieman kauempaa, tulee sitten haistamaan ja saattaa kerjätä muutamia rapsutuksia. 
   On se jännä että normaalisti Tyrskystä voisi kertoa vaikka kuinka paljon ja nyt ei tahdo tulla mitään mieleen :D Mutta tässä olisi vielä kuva pienestä rotastamme.

Valhalla.kuvat.fi

Toinen blogini on morson aamutohvelit.

Tankke föör lukeminen.

2 kommenttia:

  1. tosi kiva tää blogi, mutta ulkoasu ehkä turhan syksyinen näin talvisaikaan :D osaat tosi hyvin kuvata ja piirtää :o alan lukiaksi (:

    käy toki vilkaisemassa munkin blogia, kommentoi ja mikäli tykkäät ala toki lukijaksi ;)
    www.mari-lockofmylife.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitän kommentista, tämä on vain väliaikainen ulkoasu x) Oli pakko saada jokin ulkka sen perusrumiluksen tilalle xD Uutta ulkoasua on siis tulossa, jos ei nyt niin myöhemmin :D

    VastaaPoista